Toggle Søg

  1. Hjem
  2. Bæredygtig levevis
  3. Sustainable Living-nyheder

Sustainable Living-nyheder

Se Unilevers Sustainable Living-nyheder i kronologisk rækkefølge, eller søg i arkivet ud fra nøgleord eller emne.

No Results

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater for dit valg

Prøv igen ved at ændre dine valg

Banebrydende teknologi kan reducere plastic affaldet

Af de mange millioner ton PET plastic, der produceres i verden årligt, bliver kun en lille del genanvendt. Et nyt pilot projekt med en radikal ny teknologi udviklet af Unilever tyder på, at vi står overfor markant forandring. Sanjeev Das, Unilevers Global Packaging Director for Dressings, fortæller:

Unilever anerkendt af CDP for miljømæssig lederrolle

Unilever er blevet anerkendt som en global leder inden for bæredygtig ledelse og tildelt en placering på dette års A-liste for klima, vand og skove af CDP - den globale non-profit platform, der overvåger virksomheders miljømæssige adfærd.

Unilever lover 100% el -drevet transport inden 2030

Unilever er den første FMCG organisation, der tilslutter sig The Climate Group’s EV100 Global Initiative. Målet er at samle fremsynede virksomheder, der ønsker at fremskynde overgangen til el-drevne køretøjer og at gøre elektrisk transport til normen inden 2030.

Vand, sanitet og hygiejne: Gode fremskridt men fortsat stort behov

Nu er det snart tid til World Water Week 2017 i Stockholm. Jonathan Gill, Unilever’s Senior Manager for Health & Wellbeing i virksomhedens Chief Sustainability Office team, taler med Tim Wainwright, Chief Executive for WaterAid UK om WASH agendaen (water, sanitation og hygiene). Og om hvordan partnerskaber i den private sector har en afgørende rolle ift. indfrielsen af målene.

Klimarevolutionen skal ledes med fornyet styrke

Paul Polman forklarer, at Unilever, trods præsident Trumps beslutning om at trække USA ud af Paris klimaaftalen, forbliver engageret og fortsat vil tage en ledende rolle i den globale indsats for klimaet.

Fem vigtige facts om vores bæredygtige vækst

Vores seneste rapporter viser, at vi frembringer en vækst, som vi kan være stolte af, samtidigt med at vi tackler mange miljømæssige udfordringer. Her finder du vores opskrift på vækst i 2016.

tilbage til toppen