Spring til Indhold

Burger King® løfter sløret for Rebel Whopper®: 100% Whopper®, 0% oksekød

Publiceret:

Gennemsnitlig læsetid: 3 Minutter

An advert for the Rebel Whopper burger

12. november, 2019: I dag har Burger King® endelig annonceret, at den burger, vi alle har ventet på - Rebel Whopper® - er landet i Danmark.

Med 25 lande, der samtidig lancerer Rebel Whopper på over 2.500 restauranter, vil dette være en af de største Burger King-lanceringer nogensinde. Og Burger King bliver den største restaurantkæde, der tilbyder en plantebaseret burgerbøf i hele Europa.

Succesrige lanceringer i USA og Sverige har fået burgerfans overalt i Europa til at efterspørge plantebaserede alternativer til burgerbøffer, som gør det muligt at nyde den gode smag i en Whopper®, men nu i en plantebaseret version.

Den gode nyhed er en saftig, flammegrillet, plantebaseret burgerbøf, toppet med friske tomatskiver og salat, cremet mayonnaise, ketchup, crunchy pickles og løg på en ristet sesamfrø-bolle. De plantebaserede burgerbøffer, tilberedt på Burger Kings flammegrill, har alle de kvaliteter, som du kender og elsker fra den ikoniske Whopper.

Rebel Whopper har været under udvikling gennem nogen tid, hvor Burger King har allieret sig med sværvægteren inden for plantebaserede fødevarer, The Vegetarian Butcher. De to virksomheder er gået sammen om at skabe et produkt, der der godt kan ændre QSR-branchen for evigt.

David Shear, præsident for Burger King EMEA, kommenterede: ”Vi er overbeviste om, at Rebel Whopper er den burger, som alle har ventet på, som det ultimative plantebaserede alternativ til den traditionelle oksekødsburger - med den ikoniske Whopper-opbygning. Jeg glæder mig til at høre, om vores gæster kan smage forskellen! ”

Jaap Korteweg, grundlægger af The Vegetarian Butcher tilføjer: ”Det har været fantastisk at arbejde med Burger King på Rebel Whopper, og vi er meget spændte på at høre Burger King-gæsternes reaktion.”

Denne nye tilføjelse til menuen vil styrke Burger Kings udbud af plantebaserede alternativer og stå side om side med Burger Kings flammegrillede Whopper enten som et alternativ eller et akkompagnement.

Om BURGER KING®

Grundlagt i 1954 er Burger King®-mærket den næststørste fastfood-hamburgerkæde i verden. Den oprindelige virksomhed bag den kendte Whopper®, Burger King, opererer i mere end 17.800 lokationer i mere end 100 lande og amerikanske territorier. Næsten 100 procent af Burger King-restauranterne ejes og drives af uafhængige franchisetagere, mange af dem familieejede virksomheder drevet gennem årtier. For at lære mere om Burger King-mærket, kan du besøge Burger King på www.bk.com eller følge os på Facebook, Twitter og Instagram.

Om THE VEGETARIAN BUTCHER

Jaap Korteweg, en ægte kødelsker, som stammer fra en familie med 9 generationer af landmænd, besluttede at blive vegetar efter udbruddet af svineinfluenzaen. For at tilfredsstille sit eget behov for plantebaseret kvalitet 'kød' grundlagde han The Vegetarian Butcher. Med en bred vifte af nostalgiske favoritter for kødelskere, der ikke ønsker at gå glip af kødsmagen, har The Vegetarian Butcher sat sig som mål at blive den største slagter i verden.

The Vegetarian Butcher producerer plantebaserede proteiner, som konkurrerer med animalsk kød med hensyn til smag, tekstur og ernæringsmæssig værdi og er blevet hædret af en jury af slagtere, kulinariske journalister og Michelin-stjerner. The Vegetarian Butchers produkter sælges i over 4.000 forretninger i 17 lande.

Mere information om The Vegetarian Butcher kan findes på www.TheVegetarianButcher.com

Tilbage til toppen