Spring til Indhold

Sommertid skyddes i gang med 100.000 gratis is

Publiceret:

Gennemsnitlig læsetid: 3 Minutter

Danskerne har stemt. Klassikeren Magnum Mandel er hele landets favorit-is, og den uddeles gratis sammen med to spritnye is-nyheder til Frisko Sommertid fra kl. 12 den 26. marts. 100.000 gratis is bliver uddelt hos 7-Eleven i hele landet, og som noget nyt i år har danskerne selv valgt én af de is, de kan sætte tænderne i, når vi skruer uret en time frem.

Magnum Denmark

Traditionen tro fejrer Frisko årets første officielle sommerdag – dagen hvor vi skifter til sommertid – med uddeling af 100.000 gratis is i hele landet. For første gang har danskerne i år været med til at bestemme én af sommerfavoritterne, de kan få fingrene i helt gratis, og valget er faldet på en ægte klassiker.

Danskern elsker Magnum Mandel

Når vintertid officielt bliver til sommertid vil Danskerne helst sætte tænderne i en Magnum Mandel. Danskerne har stemt på deres favorit-is blandt fem klassikere: Magnum Mandel, Magnum Classic, Cornetto Classic, Filur og Tophat.

- Magnum Mandel har 25 år på bagen, men er stadig mindst lige så populær, som dengang vi lancerede isen. Det er en ægte klassiker, og jeg tror, danskerne elsker den, fordi den er helt simpel: cremet blød vaniljeis med mandler overtrukket af et tykt lag mælkechokolade, der giver det lækre knæk, når man sætter tænderne i den, siger Signe Skovgaard, Brand Manager for Frisko.

Udover Magnum Mandel vil det også være muligt at smage to af årets største is-nyheder hos Frisko: Magnum Double Raspberry eller Feast Sandwich. Der vil også være lidt Filur is til de mindste.

Danskerne spiser is - selvom det er koldt

Der vil sandsynligvis være rift om de 100.000 is, da der ofte ikke skal meget mere end en enkelt solstråle til, før danskerne kommer i sommerstemning.

- Danskerne er kæmpe is-fans. Vi har det koldt det meste af året, så lige så snart en lille solstråle og en snert af forår rammer landet, er danskerne helt vilde med at spise is. Også selvom det er i starten af foråret, og temperaturen kun har sneget sig op på 8-10 grader, forklarer Signe Skovgaard.

Siden 2011 har Frisko sparket sommeren i gang med uddelingen af gratis is på årets første officielle sommerdag til is- og sommerhungrende danskere.

Fakta om Frisko Sommertid

  • Frisko fejrer skiftet til sommertid den 26. marts i 7-Eleven butikker landet over
  • Det hele skydes i gang kl. 12.00 – hvis du har husket at stille uret frem. Der uddeles is så længe lager haves
  • Det er en god idé at komme i god tid, hvis man vil sikre sig en gratis is
  • Hvis man skulle være så uheldig ikke at få fingrene i de gratis lækkerier, kan man trøste sig med, at der vil være halv pris på Frisko is i hele uge 12 og 13 hos 7-Eleven.
  • Man kan tilmelde sig eventet på Facebook: http://tinyurl.com/z96b4x7

For yderligere information kontakt: Mathilda Tvilstegaard, mathilda@help-pr.dk, 21 22 28 79

Tilbage til toppen