Toggle Søg

  1. Hjem
  2. Nyheder
  3. Pressemeddelelser

Pressemeddelelser


Se Unilevers arkiv med corporate og juridiske pressemeddelelser.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selection.

Unilever opfordrer underholdningsindustrien & distributører til at udrydde stereotyper

Cannes, Frankrig - Unilever opfordrer underholdningsindustrien & distributører til handling for at udrydde forældede stereotyper. Dette skifte markerer det seneste skridt i virksomhedens markedsledende “Unstereotype” initiativ, som blev lanceret for to år siden med målet om at eliminere skadelige og nedgørende portrætter af mennesker på tværs af markedsføringsplatforme.

UNILEVER vil sælge sin margarinevirksomhed for 6,825 mia. euro

Unilever - en af verdens førende producenter og leverandører inden for Food, Home Care og Personal Care produkter - har modtaget et bindende tilbud fra KKR på køb af virksomhedens globale margarineforretning for 6,825 mia. EUR på et kontant og gældsfrit grundlag.

Unilever køber Pukka Herbs

London/Rotterdam, 7.september 2017 - Unilever har i dag offentliggjort, at selskabet har opkøbt den økologiske te producent Pukka Herbs Ltd.

Sommertid skyddes i gang med 100.000 gratis is

Danskerne har stemt. Klassikeren Magnum Mandel er hele landets favorit-is, og den uddeles gratis sammen med to spritnye is-nyheder til Frisko Sommertid fra kl. 12 den 26. marts. 100.000 gratis is bliver uddelt hos 7-Eleven i hele landet, og som noget nyt i år har danskerne selv valgt én af de is, de kan sætte tænderne i, når vi skruer uret en time frem.

tilbage til toppen