Nyheder

Se nyheder og information om Unilevers virksomhed og aktiviteter på globalt plan – inkl. opdateringer på vores arbejde med at indfri vores Sustainable Living Plan mål.

No Results

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater for dit valg

Prøv igen ved at ændre dine valg

Udnyttelse af mikrobernes naturlige kraft til at skabe bæredygtige produkter

De er ganske vist usynlige for det menneskelige øje. Men mikrober kan være enormt værdifulde, når det handler om at fremstille mere effektive, bæredygtige produkter. Find ud af, hvordan vi bruger vores viden om mikrobiel mangfoldighed til at arbejde med vores kroppe og forme produkter, der bringer dem tilbage i balance.

Vores opskrift på en mere ligeværdig fremtid

Lige muligheder. Lige respekt. Lige beføjelser. En lige fremtid. Vi mener, at ligestilling mellem kønnene er nøglen til at frigøre flere chancer for kvinders trivsel. Vi gør noget for at hjælpe med at rette op på balancen mellem kønnene.

12 ways we made a difference in 2018

From tackling plastics to social entrepreneurship, vaccines to beauty – our business is a force for good around the world. Here are 12 ways we made an impact in 2018.

Banebrydende teknologi kan reducere plastic affaldet

Af de mange millioner ton PET plastic, der produceres i verden årligt, bliver kun en lille del genanvendt. Et nyt pilot projekt med en radikal ny teknologi udviklet af Unilever tyder på, at vi står overfor markant forandring. Sanjeev Das, Unilevers Global Packaging Director for Dressings, fortæller:

Vandmangel angår os alle

Chefen for Unilever Home Care Division taler om spændende innovative nyheder, et nyt partnerskab med Alibaba, som kan gavne millioner, og om hvorfor toiletskyl er blevet et varmt samtaleemne.

tilbage til toppen

SOCIALE MEDIER

Vi er altid på udkig efter mennesker, som vil skabe en bæredygtig fremtid sammen med os.

KONTAKT OS

Kom i kontakt med Unilever og vores specialiserede teams eller find kontakter rundt om i verden.

Kontakt os