Dow Jones Sustainability Index (DJSI) måler over 2,000 børsnoterede virksomheder på deres økonomiske, miljømæssige og sociale resultater.

Listen bliver brugt af investorer, som anerkender, at ansvarlige forretningsmetoder er afgørende for at generere langvarig værdi for aktionærerne, og som ønsker at afspejle bæredygtige værdier i deres investeringsporteføljer.

I 2018 indekset opnåede vi de bedste ratings inden for en række områder, herunder innovation management, corporate governance, supply chain management, tax strategy, brand management, product stewardship, packaging, corporate citizenship & philanthropy og climate strategy.

Jeff Seabright, Chief Sustainability Officer hos Unilever siger: “DJSI er en meget væsentlig målestok for bæredygtig ledelse, og vi er meget glade for, at vores indsats fortsat bliver anerkendt. Vi er på ingen måde færdige med vores rejse, men resultater som dette viser, at vi er på rette vej.”

Siden 1999 er Unilever blevet udnævnt som DJSI sektor-leder 19 gange og som industri-leder 17 gange.

Dette er et en afgørende anerkendelse for os, fordi det demonstrerer over for vores aktionærer, at vi har forpligtet os til langsigtet, bæredygtig forretning og vækst.

Det betyder også, at vi fortsat er del af DJSI World, et globalt investerings-indeks, som overvåger førende bæredygtigheds-drevne virksomheder.

I DJSI Industry Group Leader rapporten, udarbejdet af RobecoSAM i samarbejde med S&P Dow Jones Indices, står: “Unilever NV viser vejen for Personal Products industrien i RobecoSAM’s Corporate Sustainability

Assessment målt på virksomhedens samlede Total Sustainability Score i 2018”.

Lær mere om disse emner

tilbage til toppen

SOCIALE MEDIER

Vi er altid på udkig efter mennesker, som vil skabe en bæredygtig fremtid sammen med os.

KONTAKT OS

Kom i kontakt med Unilever og vores specialiserede teams eller find kontakter rundt om i verden.

Kontakt os