Vores arbejde i Gastouni er blot ét af de programmer, som bliver støttet af Knorr Sustainability Partnership Fund - et initiativ, der er etableret for at støtte et globalt bæredygtigt landbrug.
Gennem fonden støtter Knorr vandbesparende projekter, som hjælper landmændene med at tilpasse deres arbejdsmetoder i forhold til udfordringerne med stigende tørke og mangel på vand.
Blandt de seneste projekter medfinansierer Knorr et program for at afprøve en række vandbesparende teknikker til Knorr’s ris-avlere i Arkansas, USA. University of Arkansas vil også være involveret i projektet og vil yde teknisk bistand til at måle resultaterne.
Samtidig har Knorr i Californien været med at erstatte de ineffektive sprinkler-systemer, som bliver anvendt af Knorr’s producenter af løg, med vandbesparende dryp-vandingssystemer. For Californien har i de senere år kæmpet med ekstrem tørke. Takket være Knorr’s støtte har landmændene kunnet øge udbyttet, reducere mængden af kunstgødning, der anvendes, og spare vand.
"Hos Knorr ved vi, at folk vil have produkter, der smager godt, men som også er naturlige, næringsrige og bæredygtige," siger Elinor Newman-Beckett, Sustainability Manager hos Knorr.
"Knorr Sustainability Partnership Fund hjælper landmændene med at dyrke afgrøder på en måde, der er bedre for miljøet. Og det hjælper dem til at blive mere modstandsdygtige – set i lyset af den voksende mangel på vand."