Presserende behov for erhvervslivets involvering i SDGS

Unilevers topchef Paul Polman taler på EATForum i Stockholm, i juni 2016, om Sustainability Development Goals and Business (SDGS) og det presserende behov for erhvervslivets involvering.

EAT Stockholm Food Forum blev afholdt i Sverige den 13.-14.juni 2016, på Clarion Hotel Sign. Arrangementet samler nogle af verdens mest begavede mennesker inden for områderne videnskab, erhvervsliv, politik og samfundsforhold. Og formålet er at bevæge fødevare-løsninger i retning af mere bæredygtighed, sikkerhed og balance indenfor vores klodes grænser.

2015 var et spændende år i international politik. Men på trods af at et stort antal indgåede aftaler om klimaforandringer, sundhed, bæredygtighed og fødevaresikkerhed så mangler vi at se handling, implementering, gennemsigtighed og ansvarlighed.

I år vil EATForum dække forbrugs- og produktionsmønstre, byliv, ansvarlighed og teknologi og innovation på tværs af fødevareindustrien. Vores fødevareindtag påvirker ikke kun vores personlige helbred men også selve klodens sundhedstilstand.

Indlægsholderne har meget forskellige baggrunde – lige fra små øriger til storbyer - og er alt lige fra forbruger-aktivister til topchefer i fødevareindustrien.

Talerlisten omfatter:

Tuilaepa Aiono Sailele Malielegaoi, Samoas Statsminister

Mary Robinson, tidligere præsident I Irland og “Member of The Elders”.

Vytenis Andriukaitis, Europa Kommissær for Health & Food Safety

Paul Polman, Topchef i Unilever

Stefan Catsicas, Executive Vice President Nestlé

Kimbal Musk, medstifter af The Kitchen Community medlem af bestyrelsen for Tesla Motors

Lær mere om disse emner

tilbage til toppen

SOCIALE MEDIER

Vi er altid på udkig efter mennesker, som vil skabe en bæredygtig fremtid sammen med os.

KONTAKT OS

Kom i kontakt med Unilever og vores specialiserede teams eller find kontakter rundt om i verden.

Kontakt os