100.000 gratis is til smilende danskere

frisko-990x557

Sidste år blev 100.000 gratis is revet væk, da Frisko og 7-Eleven for sjette år i træk bød det danske forår velkommen. På søndag d. 29. marts, kan du bytte et smil for en gratis is, når urene stilles en time frem med Frisko Sommertid.

Husk smilet når du går ned i din lokale 7-Eleven på søndag. Så kvitterer Frisko med en gratis is for at fejre, at sommeren officielt er startet, og der derfor er lidt mere at smile af. “Vi kan alle sammen bruge lidt flere smil i vores hverdag. Is er næsten altid forbundet med gode minder, smil og glæde, og derfor vil vi gerne sprede 100.000 smil gennem gratis is. Og selvfølgelig fejre at det er sommertid,” siger Brand Manager hos Frisko, Marie Louise Bach. 

I år giver udvalget af gratis is ekstra meget at smile over, med et par spændende nyheder og en kendt klassiker i blandt. Prøv Ben & Jerry’s Cinnamon Buns, en himmelsk karamel-is med chunks af kanelsnegl og masser af kanelcreme-swirl eller sæt tænderne i Magnums nye Magnum First Kiss Crème Brûlée med smag af crème brûlée og karamelsauce. Til dem der foretrækker en mere traditionel smag, er der Friskos evige klassiker Filur, som har sine rødder helt tilbage til 1930’erne. 

Alle danskere er inviteret med til Danmarks største is-uddeling og til at starte sommeren med et smil og en iskold nyhed fra Frisko, der kommer til at foregå i 189 7-Eleven butikker landet over. ”Frisko Sommertid er en unik mulighed for, at vores mange dygtige købmænd kan sprede noget glæde hos vores kunder. Service er en del af vores markedsføring, og en dag med forår og gratis is bruger vi naturligvis til at vise vores egne brede smil i alle landets butikker”, siger Morten Vedel, Indkøbschef i 7-Eleven.

Hvor og hvornår?

Frisko Sommertid finder sted søndag d. 29. marts kl. 12 og et par timer frem, eller så længe lager haves i de 189 7-Eleven butikker. Når lageret af gratis kampagne-is er tømt, er der resten af dagen halv pris på Friskos pindeis og vafler i alle 7-Eleven-forretninger.

For mere information kontakt: Jakob Nielsen, jbn@revolt.dk, 29855939.

Læs mere om Frisko Sommertid

https://www.facebook.com/events/818941138175135/

Om 7-Eleven

7-Eleven i Skandinavien drives af Reitan Convenience, som er en del af Reitangruppen AS – en af Skandinaviens ledende aktører inden for dagligvare- og conveniencehandel. I Danmark har 7-Eleven været etableret siden 14. september 1993, hvor den første butik åbnede på Trianglen på Østerbro i København.

7-Eleven har i dag over 190 butikker fordelt rundt om i landets storbyer, i provinsen, i storcentre, i Københavns lufthavn og på togstationer.

7-Eleven i Danmark servicerer over 200.000 kunder om dagen.

Reitan Convenience Denmark har en erklæret målsætning om at udbrede 7-Eleven alle steder, hvor konceptet kan skabe værdi.

Mød 7-Eleven på Facebook

http://www.facebook.com/#!/7elevendk?fref=ts

Og på web

www.7-Eleven.dk

Om Frisko

På Friskos iskort finder du et bredt udvalg af spændende varianter for enhver smag, bl.a. en lang række bæredygtige Rain Forest Alliance-certificerede fristelser fra Magnum og Daim.

Navnet Frisko går tilbage til 1930'erne, hvor virksomheden var en blandt flere end 150 is-producenter rundt om i Danmark. Opkøb, fusioner og konsekvent fokus på kvalitet og det rigtige sortiment har gjort Frisko til Danmarks største og mest populære is-producent. Frisko er en del af Unilever- koncernen.

Mød Frisko på Facebook:

http://www.facebook.com/FriskoIs

Og på web:

http://frisko.dk

Lær mere om disse emner

tilbage til toppen

SOCIALE MEDIER

Vi er altid på udkig efter mennesker, som vil skabe en bæredygtig fremtid sammen med os.

KONTAKT OS

Kom i kontakt med Unilever og vores specialiserede teams eller find kontakter rundt om i verden.

Kontakt os