World Heart Day

World Heart Day og kampagnen ”Billion Better Lives” spiller sammen.

Et sundt hjerte spiller en afgørende rolle for at nå målet i vores ”Sustainable Living Plan”: At hjælpe mere end 1 milliard mennesker med at forbedre deres helbred og velbefindende.

Hjertekarsygdomme er den hyppigste dødsårsag globalt og kan ramme alle. Hvert år mister 17,3 millioner mennesker livet som følge af en hjertekarsygdom.

Et bekymrende faktum er, at denne dødsårsag er stigende. I 2030 forventes flere end 23 millioner mennesker årligt at dø af hjertekarsygdomme.

Imidlertid kan små ændringer forebygge disse hjertekarsygdomme. Især har kost og livsstil stor indflydelse på hjertets sundhed.

Et sundt hjerte spiller en afgørende rolle for at nå målet i vores ”Sustainable Living Plan”: At hjælpe flere end 1 milliard mennesker med at forbedre deres helbred og velbefindende.

Vi bidrager til at nå dette mål med vores forskellige Becel produkter, som indeholder sunde olier og et betydeligt mindre indhold af mættet fedt end smør. Desuden indeholder vores Becel pro-activ produktserie plantesteroler, som kan reducere kolesteroltallet med 7-10 procent i løbet af 2-3 uger, hvis man ellers fører en sund livsstil.

Yderligere har vi et måleværktøj, som kan hjælpe med at måle hjertets alder. I 2020 sigter vi mod at få 100 millioner mennesker til at prøve dette værktøj.

World Heart Day bliver markeret den 29. september. Her vil Unilever afholde flere, sunde hjerteaktiviteter i hele verden som en del af vores kampagne ”Billion Better Lives”. Vi vil gerne have, at alle mennesker får muligheden for at se og opleve de forskellige tiltag, man kan gøre for at bevare et sundt hjerte.

  • Forhøjet kolesteroltal er en risikofaktor for udviklingen af hjerteinfarkter. Der er flere risikofaktorer forbundet med hjerteinfarkter, og forebyggelse er derfor vigtigt for at reducere risikoen.

Lær mere om disse emner

tilbage til toppen

SOCIALE MEDIER

Vi er altid på udkig efter mennesker, som vil skabe en bæredygtig fremtid sammen med os.

KONTAKT OS

Kom i kontakt med Unilever og vores specialiserede teams eller find kontakter rundt om i verden.

Kontakt os