Knorr

Hvad serverer du til dine kødretter?

Nu lancerer Knorr en række nye saucer i klassiske smagsvarianter. Saucerne findes i butikkerne medio september. De tre smagsvarianter Steak Sauce, Brun Sauce og Bearnaise Sauce passer perfekt til alle vores traditionelle danske retter.

Nu lancerer Knorr en række nye saucer i klassiske smagsvarianter. Saucerne findes i butikkerne medio september. De tre smagsvarianter Steak Sauce, Brun Sauce og Bearnaise Sauce passer perfekt til alle vores traditionelle danske retter.

Saucerne indeholder udelukkende naturlige ingredienser og er helt uden tilsatte smagsforstærkere, konserveringsmidler og farvestoffer. Med Knorrs saucer på køl sparer du tid, da de kan tages direkte ud af køleskabet og varmes i mikrobølgeovnen.

Mange danskere spiser meget gerne sovs til vores kødretter – og nu kan Knorr tilbyde os de allerbedste alternativer hertil:

Steak Sauce

En kraftig sovs med note af cognac, rødvin, portvin, paprika og timian. Den passer perfekt til grillet kød som for eksempel oksebøffer, entrecote eller kylling.

Brun Sovs

En fyldig sovs med smag af brunede løg og meget fløde. Den passer perfekt til vores danske traditionelle retter som frikadeller og hakkebøffer.

Bearnaise Sovs

En cremet sovs med god syrlighed og kraftige noter af smør og estragon. Bearnaise sovs anvendes i dag til de fleste retter, men er særdeles velegnet til et kraftigt stykke kød.

Lær mere om disse emner
tilbage til toppen