Spring til Indhold

Vi er kåret som ”Corporate sustainability leader” for 12. år i træk

Publiceret:

Flere end 700 globale eksperter har givet os en top-placering ift. integration af bæredygtighed i vores foretningsstrategi.

Top 13 brands, Lipton, Sunsilk, Lux, Knorr, Sunlight, Magnum, Dove, Rexona, Persil, Axe, Walls, Ben & Jerry’s, Hellmann’s.

(Åbner i et pop op-vindue )

Download GlobeScan and SustainAbility Institute’s 2022 rapporten og læs om udviklingen i bæredygtigheds-agendaen og de involverede nøglespillere.

Hvert år deltager hundredevis af eksperter fra hele verden i GlobeScan SustainAbility Leaders Survey.

718 bæredygtighedseksperter fra 73 lande blev hentet fra den akademiske verden, erhvervslivet, regeringer, medier og ngo'er og blev bedt om at nævne de tre virksomheder, som de føler udviser det største engagement i at integrere bæredygtighed i deres forretningsstrategier.

I 2022, for 12. år i træk, opnåede Unilever topplaceringen. Og vi er i godt selskab med Patagonia, IKEA, Natura & Co, Microsoft, Interface, Ørsted, Tesla, Danone og Google, som udgør top 10.

A graph showing Unilever recognised as Sustainability leader by Globe Scan

Oversættelse af bæredygtighedsledelse til økonomiske resultater

Unilevers CEO Alan Jope sagde: "Det er et privilegium at blive anerkendt af et panel af eksperter som den globale leder inden for bæredygtig forretning - og som en virksomhed, der sætter bæredygtighed i centrum af vores forretningsstrategi.

"At toppe GlobeScan-listen for 12. år giver alle hos Unilever en stor følelse af stolthed og motiverer os til at fortsætte med at opbygge en ansvarlig virksomhed, der omsætter lederskab inden for bæredygtighed til finansielle resultat.”

Tilbage til toppen