Spring til Indhold

Unilever er industrileder i Dow Jones Sustainability Index

Publiceret:

Intro Short Summary Vores 17. år som nr. 1 på listen demonstrerer, at vi har forpligtet os til langvarig bæredygtig forretning og vækst.

Dow Jones Solar Panel

Dow Jones Sustainability Index (DJSI) måler over 2,000 børsnoterede virksomheder på deres økonomiske, miljømæssige og sociale resultater.

Listen bliver brugt af investorer, som anerkender, at ansvarlige forretningsmetoder er afgørende for at generere langvarig værdi for aktionærerne, og som ønsker at afspejle bæredygtige værdier i deres investeringsporteføljer.

I 2018 indekset opnåede vi de bedste ratings inden for en række områder, herunder innovation management, corporate governance, supply chain management, tax strategy, brand management, product stewardship, packaging, corporate citizenship & philanthropy og climate strategy.

Jeff Seabright, Chief Sustainability Officer hos Unilever siger: “DJSI er en meget væsentlig målestok for bæredygtig ledelse, og vi er meget glade for, at vores indsats fortsat bliver anerkendt. Vi er på ingen måde færdige med vores rejse, men resultater som dette viser, at vi er på rette vej.”

Global Earth

The Dow Jones Sustainability Index

DJSI bliver brugt af investorer, som anerkender, at ansvarlige forretningsmetoder er afgørende for at generere langvarig værdi for aktionærerne.

Siden 1999 er Unilever blevet udnævnt som DJSI sektor-leder 19 gange og som industri-leder 17 gange.

Dette er et en afgørende anerkendelse for os, fordi det demonstrerer over for vores aktionærer, at vi har forpligtet os til langsigtet, bæredygtig forretning og vækst.

Det betyder også, at vi fortsat er del af DJSI World, et globalt investerings-indeks, som overvåger førende bæredygtigheds-drevne virksomheder.

I DJSI Industry Group Leader rapporten, udarbejdet af RobecoSAM i samarbejde med S&P Dow Jones Indices, står: “Unilever NV viser vejen for Personal Products industrien i RobecoSAM’s Corporate Sustainability

Assessment målt på virksomhedens samlede Total Sustainability Score i 2018”.

Tilbage til toppen