Spring til Indhold

Presserende behov for erhvervslivets involvering i SDGS

Publiceret:

Unilevers topchef Paul Polman taler på EATForum i Stockholm, i juni 2016, om Sustainability Development Goals and Business (SDGS) og det presserende behov for erhvervslivets involvering.

eat forum 2016

EAT Stockholm Food Forum blev afholdt i Sverige den 13.-14.juni 2016, på Clarion Hotel Sign. Arrangementet samler nogle af verdens mest begavede mennesker inden for områderne videnskab, erhvervsliv, politik og samfundsforhold. Og formålet er at bevæge fødevare-løsninger i retning af mere bæredygtighed, sikkerhed og balance indenfor vores klodes grænser.

2015 var et spændende år i international politik. Men på trods af at et stort antal indgåede aftaler om klimaforandringer, sundhed, bæredygtighed og fødevaresikkerhed så mangler vi at se handling, implementering, gennemsigtighed og ansvarlighed.

I år vil EATForum dække forbrugs- og produktionsmønstre, byliv, ansvarlighed og teknologi og innovation på tværs af fødevareindustrien. Vores fødevareindtag påvirker ikke kun vores personlige helbred men også selve klodens sundhedstilstand.

Indlægsholderne har meget forskellige baggrunde – lige fra små øriger til storbyer - og er alt lige fra forbruger-aktivister til topchefer i fødevareindustrien.

Talerlisten omfatter:

Tuilaepa Aiono Sailele Malielegaoi, Samoas Statsminister

Mary Robinson, tidligere præsident I Irland og “Member of The Elders”.

Vytenis Andriukaitis, Europa Kommissær for Health & Food Safety

Paul Polman, Topchef i Unilever

Stefan Catsicas, Executive Vice President Nestlé

Kimbal Musk, medstifter af The Kitchen Community medlem af bestyrelsen for Tesla Motors

Tilbage til toppen