Spring til Indhold

Zendium

Zendium styrker mundens naturlige forsvar, for en sundere mund.

Zendium logo
Billede af Zendium Classic tandpasta

Vi styrker kroppens naturlige forsvarssystem, for at sikre den sundeste mund for alle. Ved at arbejde med vores krop snarere end imod den, hjælper vi vores mund til at hjælpe sig selv, selv når den er allermest sårbar. Ved at øge den naturlige beskyttelseskraft i hver eneste mund, undgår vi behovet for aggressive formuleringer, hvilket skaber en skånsom men effektiv mundpleje, for alle.

Den banebrydende hollandske forskning, vi laver i dag, begyndte i 1969 med én mands arbejde: mikrobiologen Henk Hoogendoorn. Hans førende arbejde med det orale mikrobiom førte ham til opdagelsen af Zendiums revolutionerende formel, som styrker mundens naturlige forsvar.

Tilbage i 1969 stillede han spørgsmålstegn ved fordelene ved antibakterielle produkter og afslørede en ny sandhed. Hans opdagelse var et paradigmeskifte inden for mundhygiejne. Hans undersøgelser viste, at munden beskytter sig selv naturligt med et system af enzymer og proteiner, som afbalancerer bakterierne.

I stedet for antibakterielle midler, der bruges i standardtandpasta, indeholder Zendium nogle af de samme enzymer og proteiner, som findes naturligt i spyt, for at hjælpe de gode bakterier med at trives. Zendium støtter altså munden på en naturlig måde.

Zendium har en unik formel, der er mildere end en standardtandpasta. Formlen er fri for SLS, som er et skummemiddel, der kan irritere mundens sarte væv. Vores ingredienser er omhyggeligt udvalgt til at styrke mundens naturlige modstandskraft ved at samarbejde og respektere dens eget naturlige forsvar.

En 14-ugers klinisk undersøgelse viste, at Zendium booster de gode bakterier i munden og reducerer de dårlige bakterier, der forårsager tandproblemer. Zendium arbejder i harmoni med kroppen for at styrke mundens naturlige forsvar.

Kontakt Unilever om Zendium

Hvis du har spørgsmål om Zendium gå venligst til vores kontakt side .

Tilbage til toppen