Spring til Indhold

Rexona

Rexona - It won’t let you down

Rexona logo
Rexona Blue logo

Rexonas antiperspiranter er specielt udviklet til at arbejde lige så effektivt som dig. Vores mål er at vide alt, hvad der er værd at vide om sved – og vores research bliver omsat til nye produktinnovationer.

Vi har brugt vores ekspertise til at revolutionere vores anti-perspirant teknologi med Motionsense™. En banebrydende og eksklusiv patenteret teknologi der reagerer på alle dine bevægelser. Unikke mikrokapsler indeholder specialdesignede dufte. Når du bevæger dig, bryder friktionen mikrokapslerne, og giver en friskhed, når du har brug for det mest.

Maximum Protection Antiperspirant Deodorant

Ingen grund til bekymring. Det er cool. Bare rolig. Nemmere sagt end gjort nogle gange, ikke? Især når det drejer sig om sved. Ja, vi sveder allesammen. Men ikke alle sveder på samme måde. Nogle af os sveder faktisk meget og ukontrollabelt. Nogle af os ønsker at løfte konceptet “ingen sved” til et helt andet niveau. At leve livet uden at stresse over klistret hud og svedpletter. Det kan du nu med Rexona Maximum Protection Antiperspirant. Intet kan stoppe dig. Ikke engang sved.

For at bekæmpe kraftig svedafsondring har Rexona udviklet en banebrydende Defence+-teknologi, så du holder dig tør og frisk hele dagen. Den danner et mikroskjold, der beskytter dig mod sved i 96 timer. Smart. Og endnu bedre. Vores effektive antiperspirant er 3 gange stærkere end din sædvanlige antiperspirant-deodorant.

En effektiv antiperspirant, som er specielt udviklet til at give den bedste beskyttelse, når du har mest brug for det (hvilket nogle gange er dagligt), danner en barriere mod sved og giver en super frisk følelse, uanset hvad. Der er intet, der kan stoppe dig. Ikke stemmen i hovedet, ikke varmen, ikke stress, ikke noget som helst.

Og husk duften. Sofistikerede, opløftende dufte, der holder. Garanteret friskhed? Selvfølgelig. Det er én ting mindre at bekymre sig om.

Føl dig på toppen med Rexona Maximum Protection. Den svigter dig ikke.

Kontakt Unilever om Rexona

Hvis du har spørgsmål om Rexona gå venligst til vores kontakt side .

Tilbage til toppen