Spring til Indhold

Neutral

Omsorg for følsom hud og miljø

Neutral logo
NEUTRAL vores produkter er udviklet til at passe til alle hudtyper (inklusive sensitiv hud).

Al hud er forskellig, hvilket gør det svært at finde produkter, der yder samme form for beskyttelse og pleje til alle i familien. Her kommer Neutral ind i billedet. Vores mission er at gøre det nemt at tage sig af hele familiens hud; med milde produkter der hjælper med at beskytte al hud mod irritation – fra normal hud til sensitiv hud. Med hvert produkt, fra vaskepulver til håndcreme – og alt derimellem – hjælper Neutral dig med at skabe en ren og mild hverdag.

Neutral startede i Skandinavien for over 40 år siden. I takt med at følsom hud og hudallergier er blevet et voksende problem for børn og voksne, har vi arbejdet for at skabe et udvalg af milde rengørings- og plejeprodukter, der passer til hele familien. Vores produkter er udviklet til alle hudtyper og anbefalet af eksperter. Alle hudtyper kan drage fordel af mildere husholdnings- og kropsplejeformler, da de hjælper med at reducere risikoen for hudirritation og hudallergiske reaktioner.

Fokus på bæredygtighed

Ligesom det er vigtigt for os at vores produkter har en positiv effekt på din hud, er det også vigtigt at vi har en positiv effekt på planeten. Derfor stræber vi efter at bruge ikke-skadelige kemikalier samt at udnytte vores energi så godt så muligt – faktisk er al vores vaskemiddel produceret ved brug af 100% vedvarende energi. En del af vores produkter er tilgængelige i genopfyldelig emballage, med 80% mindre plastik end standard emballage. Vores flydende vaskemiddelflasker er af 98 % genbrugsplast og vores formel indeholder 97 % biologisk nedbrydelige ingredienser.

Kontakt Unilever om Neutral

Hvis du har spørgsmål om Neutral gå venligst til vores kontakt side .

Tilbage til toppen