Spring til Indhold

LUX

Lux tilbyder produkter af høj kvalitet til overkommelige priser

Lux logo

Siden 1925 har Lux skabt produkter til kvinder, der nyder skønhed. Vi tilbyder produkter af høj kvalitet til overkommelige priser, der er bygget op omkring nydelse og moderne glamour.

Vores produktfilosofi

Vores produkter er den perfekte blanding af elegante dufte lavet af verdens bedste parfumeeksperter og med ingredienser, der plejer huden. De giver huden en dejlig glød, efterlader en langvarig duft og glæder dine sanser, hvilket giver et luksuriøst øjeblik med forkælelse.

Lux dufte

Luksuriøse dufte har altid været kernen i Lux produkter. Gennem årene har vi samarbejdet med dufteksperter i verdensklasse for at levere elegante, distinkte dufte, som kvinder ønsker at bruge.

Bæredygtighed

Lux er forpligtet til at beskytte vores smukke planet, hvor vi bor, da naturressourcer er grundlaget for de vores skønhedsprodukter, der forkæler os. Vi stræber konstant efter at have en positiv indflydelse ved at reducere vores plastikforbrug, erhverve naturlige ingredienser, der bruges i vores produkter i overensstemmelse med principperne for bæredygtig udvikling og forbedre levebrødet for lokalsamfund, som vi arbejder med.

Kontakt Unilever om LUX

Hvis du har spørgsmål om LUX gå venligst til vores kontakt side .

Tilbage til toppen