Vi mener at en bæredygtig kost er en varieret kost. Følg vores satsning på plantebaseret mad og del madinspiration på #knorrdk
Vores Historie
Carl Heinrich Knorr leverede tørret cikorie til kaffeindustrien og begyndte at eksperimentere med at tørre andre planter, grøntsager og krydderier, fordi netop tørrede fødevarer er nemmere at transportere og en genial måde at bevare både næring og smag. I 1873 lancerede han de første Knorr® tørre supper på tværs af landene i Europa. Det blev til en stor succes og banede vej for en række fremskridt: helt fra den næringsrige ærtesuppe i 1889 til den banebrydende Knorr® europæiske sauce mix i 1908.
I 1912 blev sløret løftet for et umiddelbart beskedent produkt, der viste sig at få kæmpe betydning; Den første Knorr® Bouillonterning. Familier kunne nu nyde lækre retter hjemme uden at skulle lave fond fra bunden.
I 1957 blev Knorrs ikoniske supper og bouillon solgt i 8 lande. I 1987 lancerede Knorr® retten, der har reddet mange børnefamilier: Lasagnen! Sortimentet og distributionen udvides yderligere, og i år 2000 blev der solgt Knorr® produkter i 87 lande verden over. Samme år overtog Unilever Knorr® mærket.
Kontakt Unilever om Knorr
Hvis du har spørgsmål om Knorr gå venligst til vores kontakt side .