Spring til Indhold

Magnum

True to Pleasure

Magnum Logo
Magnum Banner

Hos Magnum mener vi at nydelse er noget for alle, uden undtagelse. Med mangfoldighedens skønhed vil vi inspirere mennesker til at vise sit ægte jeg uden frygten for at blive dømt af andre. Stunder med nydelse er noget ekstra værdifuldt som hvert individ behöver, for at omfavne deres passion og bryde igennem barrier.

Vores nydelseshistorie startede i 1989, da vi skabte det ultimative nydelsesritual – den første ispind med præmiumchokolade- og vaniljeis for voksne. Siden da har vi taget nydelse meget seriøst.

I dag kæmper vi mod den voksende kultur af øget kritik og dømmende adfærd, hvilket forhindrer os i at leve det liv vi selv ønsker. I dag er man nødt til at være modig for at give slip og vise sit sande jeg og gøre det man virkelig elsker.

Vi tror at hver dag uden nydelse er en tabt dag, at nydelse gør livet værd at leve. Eftersom nydelse er noget grundlæggende i vores liv, burde vi så ikke forsøge at nyde fuldt ud, uden at gå på kompromis? Den bedste nydelse kommer først når vi føler os frie til at give slip og give os hen til de ting vi virkelig elsker, uden at være bange for at blive dømt – når vi er True to Pleasure.

Kontakt Unilever om Magnum

Hvis du har spørgsmål om Magnum gå venligst til vores kontakt side .

Tilbage til toppen