Spring til Indhold

Biotex

Vær hård mod pletter og mild mod planeten

Biotex logo
Bio-tex tror på, at enhver plet repræsenterer en vigtig oplevelse.

Vi tror på, at alle har evnen til at gøre en positiv forskel i den verden, vi lever i. Det ligger i menneskets natur. Det kan betyde, at man bliver lidt beskidt undervejs, men det går nok – Snavs er godt. Vi hjælper unge mennesker og deres familier overalt med at blive forenet og tage ansvar for at skabe en fremtid, som vi alle sammen ønsker både for vores planet og for samfundet. For når vi arbejder sammen, kan vi klare alt.

Hos Bio-tex tror vi på, at enhver plet repræsenterer en vigtig oplevelse – mudderpletter er et bevis på eventyr, græspletter er tegn på udforskning og frugtpletter er følgerne af en opdagelse. Tilskynd dine børn til at blive snavsede med vores sjove aktiviteter til glade, sunde og selvsikre børn. Vi står klar til at fikse det snavsede tøj bagefter.

Planet

Vi er her for at gøre en verden til forskel: at sikre rent tøj og finde nye metoder til at sikre, at vores planet ikke skal betale dyrt for det. Vi har forpligtet os til at finde nye metoder til at beskytte vores klima, miljøet og den fine naturlige balance, der opretholder livet på jorden. Vi har gjort fine fremskridt, og vi har meget mere i støbeskeen. Derfor er 37% af de pletfjernende ingredienser i vores flydende vaskemiddel er plantebasere og flasken er fremstillet af 97% genbrugsplast.

Kontakt Unilever om Biotex

Hvis du har spørgsmål om Biotex gå venligst til vores kontakt side .

Tilbage til toppen