Spring til Indhold

TRESemmé

Tresemme logo
Billede af TRESemmé Farvekur

TRESemmé tilbyder hårpleje i salonkvalitet, der får dig til at føle dig helt på toppen hver dag. Vi ved, at når du har en god hårdag , glider alting meget nemmere, og hele værdisættet af professionelle produkter til en overkommelig pris vækker genklang hos forbrugerne overalt.

TRESemmé er et hårplejemærke, der tilbyder produkter i salonkvalitet til kvinder og mænd. Det har sin oprindelse i frisørsaloner, går mere end 60 år tilbage og fås nu i en serie af shampoo-, balsam- og stylingprodukter til brug derhjemme.

TRESemmé blev skabt i amerikanske saloner i 1948 af Edna Emmé – en førende stylist og opinionsdanner i hår- og skønhedsverdenen. Hun forstod det følelsesmæssige forhold, kvinder har til deres hår, og udviklede et professionelt salonbrand, der kunne udnytte de seneste tendenser og give kvinder smukt hår med fantastisk farve og stil.

TRESemmé var det første brand, der gav kvinder mulighed for at benytte salonprodukter og -innovation derhjemme. Det har været anvendt af professionelle stylister i hele verden i over 60 år og er i dag en vigtig sponsor for New York Fashion Week.

Kontakt Unilever om TRESemmé

Hvis du har spørgsmål om TRESemmé gå venligst til vores kontakt side .

Tilbage til toppen