Spring til Indhold

Dove

Let's Change Beauty

Dove brand logo
A group of Dove women

Dove er der, hvor ægte skønhed starter. I mere end ti år har vi arbejdet på at gøre skønhed til en kilde til selvværd og ikke selvkritik. Skønhed defineres ikke af form, størrelse eller farve – det er, når du føler, du er den bedste udgave af dig selv. Autentisk. Unik. Ægte.

Vores vision

Vi mener, at skønhed skal være en kilde til selvtillid og ikke selvkritik. Derfor er vi her for at hjælpe kvinder over hele verden til at udvikle et positivt syn på, hvordan de ser ud, og hjælpe dem med at forbedre deres selvværd, så de kan nå deres fulde potentiale.

Vores globale undersøgelse viser:

Kun 4 % af alle kvinder i verden betragter sig selv som smukke, og usikkerheden omkring udseendet begynder i en tidlig alder. 6 ud af 10 piger er så kede af deres udseende, at de vælger mange almindelige dagligdagsting fra – lige fra svømning og boldspil til at gå til lægen, gå i skole eller endda sige deres mening højt.
Vi vil gerne have kvinder og piger i alle aldre til at se skønhed som en kilde til selvtillid og ikke selvkritik. For når kvinder og piger vælger ikke at deltage fuldt ud i livet, går hele samfundet glip af en masse. Så vi har en mission, der hedder at hjælpe næste generations kvinder med at udvikle et positivt syn på deres udseende og hjælpe dem med at styrke deres selvværd og nå deres fulde potentiale.

Dove Selvværdsprojekt:

Dove Selvværdsprojekt blev til i 2004 for at hjælpe næste generations kvinder med at vokse op og føle sig glade og godt tilpas med den måde, de ser ud på. Projektets mål er at styrke selvværdet hos unge (primært piger) i alderen 8-17 år ved hjælp af undervisning i skoler, workshops for grupper af unge og onlinemateriale til forældre.

60 millioner unge uddannes til bedre selvværd
Dove har allerede nået over 60 millioner unge i 142 lande og uddannet dem til et bedre selvværd. Vi har yderligere forpligtet os til at nå 250 millioner inden slutningen af 2030. Alle kan være med til at hjælpe med at booste pigernes selvværd ved at deltage i projektet – gør en forskel for disse piger, og hjælp dem til at nå deres fulde potentiale.

Partnere:

Alt vores onlinemateriale er udviklet i samarbejde med eksperter: globale eksperter i pigers selvværd og kropsopfattelse samt eksperter i praktisk forståelse af piger og deres reaktionsmønstre. Vi samarbejder også med partnerorganisationer, der deler vores mål. Vores partnere hjælper os med at udvikle målrettet materiale og få det ud til så mange unge som muligt.

Kontakt Unilever om Dove

Hvis du har spørgsmål om Dove gå venligst til vores kontakt side .

Tilbage til toppen