Toggle Søg

  1. Hjem
  2. Brands

Se vores brands


Unilever fremstiller og sælger produkter under mere end 400 varemærker på verdensbasis. To milliarder mennesker bruger dem dagligt. Her er et udvalg af vores største brands, tilgængelige i mange lande, sammen med historierne bag dem.

No Results

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater for dit valg

Prøv igen ved at ændre dine valg

Axe

Axe tilbyder mænd en række body sprays, deodoranter, antiperspiranter og shower gels – udviklet til at hjælpe dem til at se godt ud, dufte godt og føle sig godt tilpas.

Axe

Bio-tex

Børn skal have lov til at udforske, lære og udvikle sig – også selv om det giver lidt pletter på tøjet.

Bio-tex

Cif

Cif skurecreme, sprays og væsker giver blid, men effektiv rengøring, så alle typer overflader bliver skinnende rene.

Cif

Dove

Dove har forpligtet sig til at hjælpe kvinder med at realisere deres personlige potentiale for skønhed gennem produkter, der giver ægte omsorg.

Dove

Hellmann’s

Hos Hellmann’s har vi anvendt ægte, enkle ingredienser i vores produkter i mere end 100 år.

Hellmann’s

Knorr

Knorr’s sortiment indbefatter saucer, retter, supper, fonder, krydderier og krydderisæt udviklet til at gøre spisetiden mere interessant, sjovere og meget lækrere.

Knorr

Lipton

Lipton er et af verdens førende varemærker inden for forfriskninger. Det er verdens bedst sælgende temærke, har været på markedet i mere end 100 år og fås i flere end 100 lande.

Lipton

Omo

Fra flydende vaskemidler til pulver og poser hjælper Omos vaskeprodukter med at tackle genstridige pletter, selv ved lave temperaturer.

Omo

Rexona

Rexona tilbyder maksimal beskyttelse, som du kan stole på, hele dagen. Vores antiperspiranter og deodoranter er udviklet til at leve op til forskellige krav til mænd og kvinder. De reagerer på din krop og giver dig en tryg og cool fornemmelse i op til 48 timer.

Rexona

Sunsilk

Vi samarbejder med verdens førende håreksperter for at give dig Sunsilk. Disse eksperter er branchens bedste, når det gælder krøller, farver, den nyeste stil og alt vedrørende dit hår.

Sunsilk

TRESemmé

TRESemmé så oprindeligt dagens lys i saloner som et professionelt hårplejesortiment udelukkende brugt af frisørsaloner. Nu er det tilgængeligt for alle.

TRESemmé

Vaseline

Vaseline har hjulpet huden til at se godt ud og føles sund siden 1870.

Vaseline

Bamseline

Bamseline skyllemiddel får dit vasketøj til at føles og dufte fantastisk.

Bamseline

Ben & Jerry’s

Ben & Jerry’s har altid været noget særligt: Fra at være det første isfirma, som anvendte Fairtrade-certificerede ingredienser til at skabe alle varianterne med de sjove navne, er det et unikt varemærke.

Ben & Jerry’s

Neutral

Neutral tror på, at ingen skal lide under eller blive begrænset af hudallergier. Denne holdning afspejles i kernen i varemærkets mission: Neutral vil være din partner i allergiforebyggelse.

Neutral

Toni & Guy

Produktkollektionen fra TONI&GUY Hair Meet Wardrobe er med til at sørge for, at dit hår er lige så stylet som din garderobe med shampoos, conditioners, stylingprodukter og behandlinger, så du får hår og udseende i catwalk-klassen.

Toni & Guy

Frisko

Du finder Friskos røde hjerte-logo på nogle af verdens foretrukne ismærker, deriblandt Magnum, Cornetto, Solero, Vienetta, New Dream og Carte d’Or.

Frisko
tilbage til toppen