Spring til Indhold

Tilgængelighed

Unilever er forpligtet til tilgængelighed, mangfoldighed og inklusion samt bæredygtige tilgange til hver af disse vigtige sager. Vi mener, at alle vores kunder og gæster skal kunne få adgang til vores websteder, og vi stræber samtidigt efter at give en visuelt rig brugeroplevelse.

Vores mål for de bruger, der har brug for det, er at lette adgangen til vores websteder ved hjælp af teknologiske hjælpemidler, som fx skærmlæser, tekst til tale eller software til talegenkendelse, skærmforstørrelse og/eller tastaturemulatorer.

Alle sider bruger gyldig, struktureret og semantisk HTML5. Visuel formatering leveres ved hjælp af CCS (Cascading Style Sheets), og forbedret brugerinteraktion leveres ved hjælp af JavaScript.

Nedenfor vises der en ikke-omfattende liste over elementer, som vi har implementeret for at forbedre vores websider, så de er så lette at navigere for alle brugere som muligt:

Webstedslayout

Vores websidelayout er struktureret til at give let navigation for personer, der bruger skærmlæser. Vi bruger semantisk HTML5 med passende mærker for at identificere indholdsoverskrifter, afsnit, lister, tabeller og andre formateringsfunktioner, så gæster nemt og konsekvent kan bruge webstedet med teknologiske hjælpemidler.

Tekstalternativer

Når der vises billeder på vores websider, leveres der et tekstbaseret alternativ for skærmlæsere for at gøre det muligt at læse det alternative tekstindhold.

Lyd- og videoindhold

Mange af vores websider har lyd- og videoindhold, og hvor det er muligt, leverer vi et tekstbaseret alternativ, herunder undertekster og afskrifter.

Tekst- og baggrundsfarver

Vores websider er ofte rige med indhold, billeder og funktioner, og vi tager højde for tilgængelighed i vores design, og når vi skaber indhold.

Zoomning

De fleste moderne browsere understøtter funktionen til zoomning af side, som gør det muligt for brugere at forøge og formindske størrelsen på sidens indhold uden at miste indhold eller funktionalitet. Vores websider er optimerede til at bruge zoomfunktionen i browseren. Brugere vil kunne zoome ind eller ud på de fleste dele af websiderne.

Tastaturtilgængelighed

Det er muligt at få adgang til de fleste dele af vores websider ved hjælp af blot trykbaserede tastaturer eller tastaturemulatorer, som gør det muligt at navigere i hele webstedet.

Browserunderstøttelse

Vi afprøver vores websider, så de gengives korrekt på de nyeste versioner af Microsoft Edge, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari og Google Chrome.

Komponenter leveret af tredjeparter

Mange af vores websider bruger komponenter, der leveres af tredjepartsleverandører. På trods af, at Unilever ikke kan styre tredjepartskomponenter, opfordrer vi vores leverandører til at levere indhold og komponenter, der er tilgængelige og brugervenlige.

Brugergenereret indhold

Nogle af vores websider bruger sociale mediewidgets, der har brugergenereret indhold og billeder. Unilever styrer ikke brugergenereret indhold, hvilket også omfatter, om det er tilgængeligt eller brugervenligt.

Yderligere hjælp

Hvis du har svært ved at få vist eller navigere indholdet på dette websted, eller hvis du lægger mærke til indhold, egenskaber eller funktioner, som du mener ikke er helt tilgængelige for handicappede personer, bedes du kontakte vores center for forbrugerdeltagelse (Consumer Engagement Centre). Hvis du sender en e-mail, bedes du skrive "Website Feedback" (Feedback om webstedet) i emnelinjen og give en beskrivelse af den bestemte egenskab, som du mener ikke er helt tilgængelig, eller hvis du har forslag til forbedring.

Tilbage til toppen