Toggle Søg

  1. Hjem
  2. ...
  3. Hvem vi er
  4. Vores vision

Vores vision

Vores vision er at få vores virksomhed til at vokse, mens vi frakobler vores miljøpåvirkning fra vores vækst og øger vores positive sociale indflydelse.

Målbevidsthed

Vores virksomhed har altid været drevet af målbevidsthed som en rød tråd, der forbinder os til vores grundlæggende virksomheder og deres sociale mål om at forbedre sundhed, hygiejne og levevilkår i deres lokalsamfund.

Vi mener fortsat, at virksomheden skal bidrage positivt til håndtering af de udfordringer, som verden står over for, og at det er den eneste måde en virksomhed kan opnå succes. Vi lancerede i 2009 Kompasset – vores strategi for bæredygtig vækst, der definerer vores vilje til at opbygge en bæredygtig forretning på den lange bane.

Mål for bæredygtighed

 Unilever Sustainable Living Plan, som blev iværksat i 2010, lagde planen for at kunne føre denne strategi ud i livet. Vi arbejder fortsat mod de ambitiøse mål, vi har sat os om at halvere vores miljømæssige påvirkning og forbedre sundhed og velbefindende for 1 milliard mennesker og forbedre levevilkårene for millioner af mennesker.

Vi vil få vores virksomhed til at vokse ved at bygge videre på vores styrker – og kombinere vores størrelse og erfaring med vores forståelse for forbrugerne i forskellige markeder ved fortsat at levere mærker og serviceydelser, som mennesker ønsker og har brug for. Vores bæredygtige forretningsmodel udgør en forskel for livet for mange millioner mennesker og for vores bæredygtige påvirkning, og vi ønsker fortsat at arbejde for, at disse bidrag bliver større. Vi kan allerede nu se beviser på, at det styrker vores virksomhed og er med til at drive vækst og tillid og reducere risiko og omkostninger.

tilbage til toppen