Toggle Søg

  1. Hjem
  2. ...
  3. Hvem vi er
  4. Vores ledelse

Vores ledelse

Vores driftsmodel er udviklet til at levere hurtige beslutninger. Få flere oplysninger om vores Directors, Senior Corporate Officers samt The Unilever Leadership Executive.

No Results

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater for dit valg

Prøv igen ved at ændre dine valg

Paul Polman

Paul Polman CEO

Paul Polman har været CEO hos Unilever siden januar 2009. Under hans ledelse har Unilever skabt en ambitiøs vision om samtidig vækst og reduktion af virksomhedens miljøpåvirkning – og om at øge sin positive sociale indflydelse gennem Unilevers Sustainable Living Plan.

Graeme Pitkethly

Graeme Pitkethly Chief Financial Officer

Graeme Pitkethly, Chief Financial Officer, blev udnævnt til Executive Director for bestyrelsen i Unilever NV og Unilever PLC i april 2016.

Dr Marijn Dekkers

Dr Marijn Dekkers Formand, Unilever N.V. og PLC

Dr Marijn Dekkers blev udnævnt til formand for Unilever i april i 2016. Han er også medlem af Unilevers Compensation Committee samt Nominating og Corporate Governance Committee.

Nils Andersen

Nils Andersen Non-Executive Director

Nils Andersen blev udnævnt til Non-Executive Director for Unilever i april i 2015. Han er også medlem af Unilevers Compensation Committee.

Laura Cha

Laura Cha Non-Executive Director

Laura Cha blev udnævnt til Non-Executive Director for Unilever i maj i 2013. Hun er også medlem af Unilevers Corporate Responsibility Committee samt Nominating og Corporate Governance Committee.

Vittorio Colao

Vittorio Colao Non-Executive Director

Vittorio Colao blev udnævnt til Non-Executive Director for Unilever i juli i 2015. Han er også medlem af Unilevers Compensation Committee.

Ann Fudge

Ann Fudge Non-Executive Director

Ann Fugde blev udnævnt til Non-Executive Director for Unilever i maj i 2009. Hun er også viceformand og Senior Independent Director hos Unilever og formand for Unilevers Compensation Committee.

Judith Hartmann

Judith Hartmann Non-Executive Director

Dr Judith Hartmann blev udnævnt til Non-Executive Director hos Unilever i april i 2015. Hun er også medlem af Unilevers Audit Committee.

Mary Ma

Mary Ma Non-Executive Director

Mary Ma blev udnævnt til Non-Executive Director for Unilever i maj i 2013. Hun er også medlem af Unilevers Audit Committee.

Strive Masiyiwa

Strive Masiyiwa Non-Executive Director

Strive Masiyiwa blev udnævnt til Non-Executive Director for Unilever i april i 2016. Han er også medlem af Unilevers Compensation Committee.

tilbage til toppen