Konserveringsmidler

Konserveringsmidler, som selve navnet antyder, hjælper med at holde ting friske. Vi bruger konserveringsmidler til at beskytte vores produkter imod bakterier, gæring og mugdannelse. I naturen hjælper konserveringsmidlerne med til at forsvare celler hos planter, mennesker og dyr. På samme måde spiller konserveringsmidler en afgørende rolle ifm. at holde vores produkter sikre og for at bevare en høj kvalitet. Uden konserveringsmidler ville produkter kunne begynde at lugte grimt, ændre farve eller udvikle mug.

Skin care

Vi vurderer hver enkelt af vores produkter for at vælge det bedste konserveringsmiddel eller en kombination af konserveringsmidler, idet vi tager hensyn til faktorer så som produkttypen, hvordan det skal bruges, og hvor det skal opbevares. F.eks. undersøger vi ifm. vores. hudcremer, om den gentagne dypning med fingrene ned i cremen vil forurene den.

Ud over at overholde de gældende love og øvrige regler, gennemfører vi ligeledes vores egne sikkerhedsvurderinger og holder øje med nyheder indenfor videnskabelig forskning. Vi bruger kun konserveringsmidler, når de er nødvendige, og vi kontrollerer nøje den mængde, vi bruger af dem. Dette sikrer, at vi bruger konserveringsmidler på en sikker og ansvarlig måde.

Vi har forståelse for, at nogle brugere undertiden foretrækker at undgå visse konserveringsmidler. Med dette i tankerne er vi af og til i stand til at udvikle produkter, der ikke indeholder bestemte konserveringsmidler.

I de følgende afsnit kan du læse mere om de konserveringstoffer, vi oftest bliver stillet spørgsmål om: parabener, methylisothiazolinon, formaldehyd donorer og phenoxyethyethanol.

Dine spørgsmål besvares:

tilbage til toppen

SOCIALE MEDIER

Vi er altid på udkig efter mennesker, som vil skabe en bæredygtig fremtid sammen med os.

KONTAKT OS

Kom i kontakt med Unilever og vores specialiserede teams eller find kontakter rundt om i verden.

Kontakt os