Svar på dine spørgsmål om ingredienser

Vi bliver ofte stillet spørgsmål om de ingredienser, vi bruger i vores husholdnings- og personlige plejeprodukter. For eksempel: Hvorfor indeholder et produkt en bestemt ingrediens? Hvad gør den? Er den sikker at bruge for mig, min familie og miljøet? Ind imellem bliver vi spurgt, hvorfor vi vælger ikke at anvende bestemte ingredienser.


Fragrances in our products
Dufte

Mange mennesker nyder at bruge produkter tilsat en duft. Til fremstillingen af disse bruger vi kun ingredienser af høj kvalitet, der overholder de globale standarder, som er fastsat af International Fragrance Research Association (IFRA).

Flere oplysninger
We use preservatives to help protect our products from bacteria, yeasts and moulds.
Konserveringsmidler

Vi bruger konserveringsmidler til at hjælpe med at beskytte vores produkter imod bakterier, gærsvampe og mug. I den naturlige verden hjælper konserveringsmidler med at forsvare plante-, menneske- og dyreceller.

Flere oplysninger
Mangrove plants
Mikroperler af plastik

Vi stoppede med at bruge mikroperler af plastik i 2014 som en reaktion på bekymringer om opbygningen af mikroplast i verdenshave og søer.

Flere oplysninger
worlds largest family Vim
Silikoner

Meget af det, folk godt kan lide ved produkter til personlig pleje – lige fra den silkebløde virkning af hårbalsam til den glatte fornemmelse af roll-on-deodoranter – kan lade sig gøre takket være silikoner.

Flere oplysninger
worlds largest family Vim
Natriumhypochlorit

Vores mærker hjælper med at holde hjem og arbejdspladser rene, friske og beskyttede imod mikrober. I mange årtier har vi brugt natriumhypochlorit i vores husholdningsprodukter, da det er et effektivt og hurtigtvirkende desinficerende middel, der bekæmper en lang række mikroorganismer, herunder bakterier og virusser.

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om nogle af de emner, som vi oftest får spørgsmål om, kan du vælge i listen nedenfor.

tilbage til toppen

SOCIALE MEDIER

Vi er altid på udkig efter mennesker, som vil skabe en bæredygtig fremtid sammen med os.

KONTAKT OS

Kom i kontakt med Unilever og vores specialiserede teams eller find kontakter rundt om i verden.

Kontakt os