Hvilke produkter kan du bruge?

Fortæl os, hvad du er allergisk overfor. Så viser vi dig hvilke produkter, der muligvis er velegnede for dig.

Vores holdning til at hjælpe folk med allergier

På denne side kan du læse alt om hudallergier, og hvordan du finder frem til produkter, der muligvis passer til dig.

Visse ingredienser kan forårsage allergiske reaktioner hos et lavt antal personer, og vi gør vores bedste for at sikre, at vi bruger den lavest mulige mængde af disse ingredienser. Visse ingredienser er for vigtige til at kunne udelades pga. deres funktion og gode egenskaber for de fleste forbrugere.

Tre ting er afgørende for, hvad der kommer i vores produkter: hvad folk foretrækker, vores egne sikkerhedskontroller og lovgivningen i de lande, hvor vores produkter markedsføres.

Vi ved, at oplysninger om allergifremkaldende stoffer er vigtige for den lille gruppe af mennesker, som kan være overfølsomme over for visse ingredienser. Derfor giver vi tydelige oplysninger om, hvad vores produkter indeholder.

Et lavt antal personer kan blive allergiske over for visse duftingredienser. Derfor har vi oprettet en database, så man kan finde produkter, der muligvis er velegnede.

Hvis du ved hvilken duftingrediens, du er allergisk overfor, kan vi vise dig produkter, der muligvis passer til dig. Hvis du er allergisk over for mere end én ingrediens, bør du sørge for at undersøge hver eneste af dem, når du kigger på et produkt. Da der kan være forskellige formuleringer af et produkt i en butik, bør du også altid sørge for at læse ingredienslisten på emballagen.

Nedenstående ingrediensliste indeholder duftallergener, som er reguleret i Europa. Vi angiver duftallergifremkaldende ingredienser på ingredienslisten på vores produktetiketter – men nu kan du bruge værktøjet herunder til at søge efter produkter.

Hvis du ikke er sikker på, om du er allergisk over for en duftingrediens, bør du søge rådgivning hos en kvalificeret fagperson inden for sundhedssektoren.

Vælg en duftingrediens, du er allergisk over for, og et mærke, du gerne vil se, ved hjælp af filtrene herover.

No Results

Der blev desværre ikke fundet nogen resultater for dit valg

Prøv igen ved at ændre dine valg

Fortæl os, hvad du er allergisk overfor. Så viser vi dig hvilke produkter, der muligvis er velegnede for dig. Hvis du er allergisk over for mere end én ingrediens, bør du sørge for at undersøge hver eneste af dem, når du kigger på et produkt.

Vores søgeværktøj indeholder allergener, som dermatologer almindeligvis tester hos patienter, der kan have allergier.

Alt om hudallergier til ingredienser i husholdnings- og personlige plejeprodukter

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Alt indhold på dette website (herunder tekst, billeder eller andre formater) er kun blevet oprettet med henblik på information. Indholdet er ikke beregnet til at være en erstatning for faglig medicinsk rådgivning, diagnosticering eller behandling. Spørg altid din læge eller en anden kvalificeret person inden for sundhedssektoren til råds, hvis du har spørgsmål vedrørende en medicinsk lidelse. Du må aldrig ignorere faglig medicinsk rådgivning eller udskyde at søge den pga. noget, du har læst på dette website.

tilbage til toppen

SOCIALE MEDIER

Vi er altid på udkig efter mennesker, som vil skabe en bæredygtig fremtid sammen med os.

KONTAKT OS

Kom i kontakt med Unilever og vores specialiserede teams eller find kontakter rundt om i verden.

Kontakt os