Toggle Søg

  1. Hjem
  2. ...
  3. Investor info
  4. Årsrapport & Årsresultater 2015

Årsrapport & Årsresultater 2015

Bæredygtig levevis hver dag

Vi arbejder hver dag for at skabe en bedre fremtid med varemærker og løsninger, der hjælper mennesker til at føle sig godt tilpas, se godt ud og få mere ud af livet. Vores første prioritet er altid forbrugerne – og dernæst kunder, medarbejdere, leverandører og lokalsamfund. Ved at leve op til vores ansvar overfor disse interessenter kan vi også belønne vores aktionærer.

Vores vision er at fordoble størrelsen på vores forretning, samtidig med at vi reducerer vores miljømæssige påvirkning og øger vores sociale indsats. Og vores forretningsmodel er udviklet mhp. at levere bæredygtig vækst. Den afgørende faktor i vores forretningsmodel er Unilever Sustainable Living Plan og målet om bæredygtighed.

For os er bæredygtighed en integreret del af vores måde at drive forretning på. I en verden hvor temperaturerne stiger, der er knaphed på vand, energi er dyrt, saniteten i mange områder er dårlig og fødevareforsyninger er usikre og dyre, har vi både pligt til og mulighed for at håndtere disse problemer som en integreret del af vores forretning.

tilbage til toppen