Toggle Søg

  1. Hjem
  2. ...
  3. Innovation
  4. Nye løsninger

Nye løsninger

Vores mål er at skabe produkter, der giver mennesker mulighed for at leve det liv, de vil med hensyn til smag, livsstil og ønsker.

Ledende varemærker ved hjælp af spændende innovationer

Unilever ønsker at opnå vækst for vores ledende, globale varemærker ved hjælp af hurtige, omfattende og spændende innovationer. Forskning og udvikling er en nødvendig forudsætning for vores målopfyldelse. Forskning i verdensklasse kombineret med dyb forståelse af forbrugernes ønsker leder til ny teknologi og nye produkter til fordel for vores forbrugere over hele verden.

Ved at udnytte synergier på tværs af vores R&D centre definerer og designer vi teknologier, som tilfører livet vitalitet og giver vores forretning et kontinuerligt input af nye innovationer.

Vi bruger på verdensplan over 1 milliard Euro om året til forskning og udvikling. Det betyder, at vores forskere og teknikere har tilstrækkelige ressourcer – ud over kundskaber og fantasi – til at løse opgaven.

Vores vigtigste R&D centre (forsknings- og udviklingscentre) er placeret rundt om i hele verden og hjælper os til hurtigt at reagere, hvis forbrugerbehov, smagspræferencer eller trends ændres.

tilbage til toppen