Vaseline

Vaseline har hjulpet huden til at se godt ud og føles sund siden 1870.

Vores mission er at levere den viden, rådgivning og de produkter, som gør alle i stand til at nyde skøn og sundt udseende hud hver dag.

Vaseline fremstiller lettilgængelige hudplejeprodukter til hverdagsbrug. Vi tror ikke på hurtige løsninger. Vi tror på, at sundhed i enhver henseende handler om kombinationen af alle de små valg, man tager hver dag. Vi ved, at vores produkter har dybe og mange fordele – og kan spille en meget vigtig rolle som del af dit samlede hudsystem.

Vi fremstiller markedsledende produkter i alle regioner i verden, inklusive hånd og body lotions og body washes. Vi tilbyder produkter, men vi tilbyder også rådgivning. Og vi øser gerne af alt, hvad vi har lært gennem årtierne om, hvordan huden fungerer, og hvordan man holder den sund og rask.

Føles godt og gør godt

Vi har plejet hud siden 1870, og nu er vi bedre end nogensinde! Den næste generation Vaseline Total Moisture lotions kombinerer det gode ved rene naturmaterialer med styrken i vores Stratys-3™ flerlags fugtighedskompleks. De nye forbedrede, ikke-fedtende formler er udviklet til at give fugt i de yderste, midterste og nederste lag af huden. De bliver hurtigt absorberet og efterlader huden blød og med et sundt udseende.

Flere mærker

Axe logo
Dove logo

fra vores sortiment

Careline Kontakter

Argentina

Unilever de Argentina S.A.
Alf. H. Bouchard 4191
(B1605BNA)
Munro, Pdo. de Vicente López
Pcia. de Buenos Aires
T: 0800-888-6666
www.unilever.com.arLink opens in a new window

Contact Unilever ArgentinaLink opens in a new window

0800-888-6426

Tilbage til toppen