Rexona

Rexona tilbyder maksimal beskyttelse, som du kan stole på, hele dagen. Vores antiperspiranter og deodoranter er udviklet til at leve op til forskellige krav til mænd og kvinder. De reagerer på din krop og giver dig en tryg og cool fornemmelse i op til 48 timer.

Rexona won’t let you down. Takket være vores unikke teknologi udviklet af Unilever’s forskere, som frigør ekstra beskyttelse, når du har mest brug for den, kan du være sikker på, at Rexona vil give dig en fornemmelse af friskhed hele dagen.

Vores eksperter inden for forskning og udvikling ved, at mænd og kvinder har forskellige krav, når det gælder deodoranter. Derfor har vi udviklet produkter til at imødekomme deres individuelle behov.
Vores helt egen kropsrespons-teknologi betyder, at Rexona kan registrere, hvornår din krop har brug for ekstra beskyttelse – og levere den i rette øjeblik.

Faktisk har Rexonas forskere opdaget, at der er forskel på den måde, kroppen producerer sved, når man er varm, og den måde, man begynder at svede på, når man er stresset og urolig. Rexona er udviklet til at give antiperspirant-beskyttelse i begge tilfælde.

Og med vores No White Marks-teknologi vil dit tøj se lige så frisk ud, som du føler dig. Rexona var det første mærke til at lancere sit Crystal-sortiment – deodoranter, som er helt klare, og som minimerer de hvide mærker, som spray og sticks kan efterlade på mørkt tøj.

Rexona’s globale udbredelse

Unilever er verdens største producent af antiperspiranter og deodoranter, og vi er klar over det ansvar, det medfører.

Som en del af vores arbejde for bæredygtighed støtter vi ALUPRO (organisation til genbrug af aluminiumemballage) og BAMA (British Aerosol Manufacturers' Association) for at opmuntre alle lokale myndigheder i Storbritannien til at indsamle tomme spraydåser.

Vi gør også millioner af mennesker i lavindkomstmarkeder i Asien i stand til at nyde godt af Rexona med billige mini-sticks, mini-roll-ons og poser med deodorant lotions, støttet af undervisningsprogrammer om personlig hygiejne.

Rexona, som er verdens mest solgte deodorant, sælges også som Sure, Shield og Degree rundt om i verden – men uanset navnet ser man altid det ikoniske ”hak” logo.

Flere mærker

Dove logo
Axe logo

fra vores sortiment

Careline Kontakter

Argentina

Unilever de Argentina S.A.
Alf. H. Bouchard 4191
(B1605BNA)
Munro, Pdo. de Vicente López
Pcia. de Buenos Aires
T: 0800-888-6666
www.unilever.com.arLink opens in a new window

Contact Unilever ArgentinaLink opens in a new window

0800-888-6426

Tilbage til toppen