Lipton

Lipton er et af verdens førende varemærker inden for forfriskninger. Det er verdens bedst sælgende temærke, har været på markedet i mere end 100 år og fås i flere end 100 lande.

Lipton er et af verdens førende mærker inden for forfriskninger. Det er verdens bedst sælgende temærke, har været på markedet i mere end 100 år og fås i flere end 100 lande.

Vi har lært meget om te gennem det seneste århundrede – og Lipton tilbyder nu hele 17 forskellige slags teposer med urter - og sund, grøn te, som er fuld af antioxidanter.

Vi er stolte af vores arv, men vi er bestemt ikke bange for at forny os. Vores eksperter brød med teposetraditionen for at præsentere Liptons pyramide-tepose, som giver tebladene mere plads til bevægelse og dermed en bedre brygning.

Rainforest Alliance-certificerede tefarme

Vi går op i bæredygtighed. Vi arbejder på at sikre, at al teen til vores Lipton teposer kommer fra Rainforest Alliance-certificerede farme inden 2015. Det betyder, at vi kan være sikre på at få te fra farme, som respekterer gode konserveringsmetoder og betaler rimelige lønninger til dem, der høster vores teblade.

I første halvdel af 2010 opnåede vi vores foreløbige mål om, at al vores Lipton Yellow Label teposer solgt i Vesteuropa kom fra Rainforest Alliance-certificerede farme. Og inden 2018 sigter Lipton mod også at få al den te, som sælges i Tyrkiet – verdens femtestørste teproducent – leveret fra akkrediterede farme.

Flere mærker

Becel logo
Ben and Jerry's logo

fra vores sortiment

Careline Kontakter

Argentina

Unilever de Argentina S.A.
Alf. H. Bouchard 4191
(B1605BNA)
Munro, Pdo. de Vicente López
Pcia. de Buenos Aires
T: 0800-888-6666
www.unilever.com.arLink opens in a new window

Contact Unilever ArgentinaLink opens in a new window

0800-888-6426

Tilbage til toppen