Knorr

Knorr’s sortiment indbefatter saucer, retter, supper, fonder, krydderier og krydderisæt udviklet til at gøre spisetiden mere interessant, sjovere og meget lækrere.

Hos Knorr ønsker vi, at vores kunder skal nyde god mad hver dag, altid. Der er ingen grund til, at hverdagsmad ikke er lige så magisk som den mad, vi serverer ved særlige lejligheder.
Et team af kokke med base i Knorr’s hovedkvarter i Heilbronn i Tyskland hjælper til med at udvikle Knorr’s kulinariske produkter, med god mad, bekvemmelighed og innovation øverst på dagsordenen.

Passionen for god mad er kernen i Knorr – og det er derfor, at Knorr er Unilever’s førende varemærke inden for fødevarer, som sælges i 80 lande rundt om i verden.

Knorr tilbyder et bredt sortiment af saucer, mealkits, supper, bouillonterninger, bouilloner, flydende fonde, krydderier og krydderisæt udviklet til at skabe god smag til at og gøre måltiderne til en næringsrig, nem og behagelig oplevelse for alle.

Innovation gennem ingredienser

Knorr logoet indeholder den originale signatur af grundlæggeren Carl Heinrich Knorr, som lancerede mærket i 1838. Og Knorr har været fornyende lige siden.

Den unikke Knorr Fond du Chef bouillon anvender en patenteret geleteknologi. Den ser naturlig ud, smager lækkert, smelter naturligt ind i retter og har en fyldig, autentisk smag.

Vores Knorr supper hjælper millioner af mennesker til at nyde et sundt og nemt måltid. Supper kan bidrage til at øge det daglige forbrug af grøntsager, og vores forskningsstudier viser, at personer, som spiser suppe, har en tendens til at have et lavere Body Mass Index, et lavere fedtindtag og bedre kolesterolværdier.

Flere mærker

Becel logo
Ben and Jerry's logo

fra vores sortiment

Careline Kontakter

Argentina

Unilever de Argentina S.A.
Alf. H. Bouchard 4191
(B1605BNA)
Munro, Pdo. de Vicente López
Pcia. de Buenos Aires
T: 0800-888-6666
www.unilever.com.arLink opens in a new window

Contact Unilever ArgentinaLink opens in a new window

0800-888-6426

Tilbage til toppen