Frisko

Du finder Friskos røde hjerte-logo på nogle af verdens foretrukne ismærker, deriblandt Magnum, Cornetto, Solero, Vienetta, New Dream og Carte d’Or.

Du har måske bemærket Frisko’s svungne, hjerteformede logo på indpakningen af is som Magnum, Cornetto, Solero og Vienetta.

Vores produkter bliver solgt i flere end 40 lande rundt om i verden under forskellige lokale navne. I Storbritannien og det meste af Asien er vi kendt som Wall’s. I Italien ser du Algida, i Tyskland er vi Langnese,  Ola i Holland, og i Brasilien hedder vi Kibon. Men det er de samme lækre is, uanset hvor du rejser hen.

Bedre for miljøet, bedre for dig

Med introduktionen i 1989 var Magnum den første ispind fremstillet specielt til voksne. I dag er den et af verdens førende isvaremærker med et salg på omkring en milliard enheder om året på verdensbasis - og vi har forpligtet os til at få al kakaoen, som anvendes i Magnum, fra bæredygtige landbrug inden 2015.
Ved udgangen af 2011 havde vi gjort væsentligt fremskridt mod vores mål, idet 37 % af kakaoen i Magnum-chokoladeingredienserne stammede fra Rainforest Alliance Certificerede kilder.

Forskning og forbrugerindsigt er kernen i udviklingen af uimodståelige is med lavere fedt- og sukkerindhold, og beriget med frugt og calcium. Og da vi mener, at alle forbrugere skal have adgang til velsmagende isprodukter, omfatter vores sortiment også laktosefri varianter, soja-is og is til diabetikere.
I USA har vi anvendt vores eneret til koldpresning til at lancere dobbeltpiskede flødeprodukter med lavere fedtindhold end i traditionelle opskrifter.

Og i Europa er alle vores produkter tydeligt mærket med værdier for energi, fedt, protein og kulhydrater, så man kan træffe et bevidst valg, inden man nyder sin is.

Flere mærker

Ben and Jerry's logo
Becel logo

fra vores sortiment

Careline Kontakter

Argentina

Unilever de Argentina S.A.
Alf. H. Bouchard 4191
(B1605BNA)
Munro, Pdo. de Vicente López
Pcia. de Buenos Aires
T: 0800-888-6666
www.unilever.com.arLink opens in a new window

Contact Unilever ArgentinaLink opens in a new window

0800-888-6426

Tilbage til toppen