Becel

Becel smørbar og flydende margarine bliver fremstillet af naturlige frøolier. De indeholder umættede fedtstoffer såsom omega-3 samt A, D og E vitamin. Ved at vælge Becel i stedet for andre fedtstoffer kan man reducere sit indtag af mættet fedt.

Dit helbred er vigtigt. Og Becel er udviklet til at hjælpe dig til at forblive sund.

Det mættede fedt, som du finder i almindeligt smør, kan bidrage til et højere kolesteroltal – og dermed dannes der fedtdepoter i arterierne. Becel-produkterne derimod indeholder mere umættet fedt, som er den officielt anbefalede fedttype, bl.a ifølge de nye Nordiske Næringsstodanbefalinger og De Nye Danske Kostråd. 

DEN NEMME MÅDE AT REDUCERE DIT KOLESTEROL

Becel pro∙activ indeholder tilsatte plantesteroler, som har vist sig at sænke kolesterolindholdet i blodet. Et højt kolesteroltal er en risikofaktor i forhold til udvikling af koronar hjertesygdom.

Disse plantesteroler forekommer naturligt i små mængder i vegetabilsk olie, nødder, frø, kornprodukter, frugt og grøntsager, men man skal spise 150 æbler, 210 gulerødder eller 425 tomater for at få samme mængde, som man får i en enkelt Becel pro.activ Drikkeyoghurt eller tre portioner pro.activ Smørbar.
 
Indtag af Becel pro•activ Smørbar eller Drikkeyoghurt kan give dig omkring 2 g plantesteroler om dagen. Kliniske studier viser, at plantesteroler kan reducere LDL – den onde kolesterol - med omkring 10-15% i løbet af nogle få uger, hvis den indtages sammen med en sund og varieret kost.

Flere mærker

Ben and Jerry's logo
Frisko logo

fra vores sortiment

Careline Kontakter

Argentina

Unilever de Argentina S.A.
Alf. H. Bouchard 4191
(B1605BNA)
Munro, Pdo. de Vicente López
Pcia. de Buenos Aires
T: 0800-888-6666
www.unilever.com.arLink opens in a new window

Contact Unilever ArgentinaLink opens in a new window

0800-888-6426

Tilbage til toppen