Axe

Axe tilbyder mænd en række body sprays, deodoranter, antiperspiranter og shower gels – udviklet til at hjælpe dem til at se godt ud, dufte godt og føle sig godt tilpas.

Cool, eventyrlysten og designet til at holde fyrene et skridt foran inden for dating – Axe er et af verdens mest populære varemærker inden for mænds personlige pleje.

Unilever’s research og development-teams samarbejder med et panel af ”ekspert-næser” for at skabe Axe-produkter, og for at finde frem til dufte, som får mænd til at dufte godt og føle sig godt tilpas. Men duftene udvikles ikke kun i laboratoriet. Alle aromaer bliver testet på et udvalg af målgruppen – rigtige kvinder.

Hvert år introducerer Axe en ny deodorant. Den kombinerer forførende dufte med den seneste teknologi fra den uimodståelige chokolade-inspirerede Dark Temptation vellugt til det stimulerende Sportblast-sortiment.
Og Axe har også showergels med de samme forførende dufte.

Får fans verden over

Axe har hjulpet fyrene med at finde deres piger, siden mærket blev introduceret i Frankrig i 1983. I dag bruger mænd i over 60 lande fra Amerika til Asien Axe hver dag – og i 2012 løftede vi også sløret for en begrænset Anarchy-udgave, som dufter lige så godt på kvinder som på mænd.

Axe-effekten får også opmærksomhed i sociale medier. Den officielle Axe Facebook-side blev oprettet i 2010 og har flere  end 3 millioner fans, og flere end 18 millioner brugere har set Axe’s reklamer og videospil på den officielle Axe YouTube-kanal.

Axe’s prisvindende og opmærksomhedsskabende reklamer flytter altid grænser. De har også imponeret dommere ved de prestigefyldte Cannes Lions Advertising Awards – hvor vi har vundet mere end 10 af eventens eftertragtede anerkendelser.

Flere mærker

Dove logo
Rexona logo

fra vores sortiment

Careline Kontakter

Argentina

Unilever de Argentina S.A.
Alf. H. Bouchard 4191
(B1605BNA)
Munro, Pdo. de Vicente López
Pcia. de Buenos Aires
T: 0800-888-6666
www.unilever.com.arLink opens in a new window

Contact Unilever ArgentinaLink opens in a new window

0800-888-6426

Tilbage til toppen