The Unilever Foundation

The Unilever Foundation samarbejder med fem ledende globale organisationer - Oxfam, PSI, Red Barnet, UNICEF og FN's Fødevareprogram.

Sundhed og et sundt hjerteThe Unilever Foundation er dedikeret til at forbedre livskvaliteten gennem forsyning af hygiejne, sanitet, adgang til rent drikkevand, basal ernæring og ved at styrke menneskers selvværd. Vores mål er at fordoble størrelsen af vores forretning og samtidig reducere vores påvirkning af miljøet og være med til at skabe øget social værdi. The Unilever Foundation er en central del af vores indsats for at indfri et ambitiøst mål om at hjælpe mere end én milliard mennesker med at forbedre deres sundhed og trivsel, og derigennem skabe en bæredygtig fremtid.

The Unilever Foundation's samarbejdspartnere

Om The Unilever Foundation

The Unilever Foundation

The Unilever Foundation er dedikeret til at forbedre livskvaliteten gennem forsyning af hygiejne, sanitet, adgang til rent drikkevand og basal ernæring og ved at styrke menneskers selvværd.

Oxfam: Forbedring af Levevilkår

Overskrift: At give folk mulighed for at modtage akut fødevarehjælp er kun én del af Unilever's samarbejde med Oxfam. Kilde: Rino Pucci / FareShare

Samarbejdet med Oxfam vil forbedre liv rundt om i verden gennem programmet designet til at hjælpe det enkelte menneske og levere god ernæring og rent, sikkert drikkevand.

PSI: Forbedring af sundhed og hygiejne

Drenge drikker vand

Yder et bidrag gennem adfærdsændring fokuseret på håndvask, rent drikkevand og sanitet til samfund rundt om i verden.

Red Barnet: EVERY ONE kampagne

Kroo Bay sundhedshjælper undersøger en gravid kvinde

Forbedrer tilværelsen for 2 millioner børn og mødre inden 2016 ved at give adgang til sundhedspersonale, basal ernæring og livreddende vacciner.

Unilever støtter UNICEF’s sanitetsprogram

Piger der går hen til et toilet

The Unilever Foundation og UNICEF er gået sammen om at forbedre sanitetsforholdene i udviklingslande gennem UNICEF’s initiativ Community Approaches to Total Sanitation (CATS).

FN's Fødevareprogram: Projekt Laser Beam

Et lille barn spiser en kiks beriget med høj energi i et program assisteret af WFP

Et offentligt-privat samarbejde, der sigter mod at skabe en model for at forbedre ernæring, sundhed og levevilkår med fokus på Bangladesh og Indonesien.